GIMCANA ARTS&CRAFT
Aquest son els tallers que us hem preparat:
La modalitat de la bossa NATURA es treballa amb roba de sac , puntes i la meravellosa Mirabelle, cosint botons i molt fàcil de fer. Dificultat molt baixa!!

La modalitat de la bossa MARINERA es treballa amb la troqueladora big shot i es forra un botó amb la màquina de forrar botons, per l’ull. Cosirem o enganxarem el peix a la bossa. Dificultat baixa!!

La modalitat de la bossa FLOWER POWER,es realitza amb la troqueladora big shot i feltre. Es poden cosir les flors a la bossa o es poden enganxar. Dificultat molt baixa!!
No podeu faltar- inscripcions a la botiga.

GINCANA ARTS & CRAFT
Estos son los talleres que os hemos preparado:
La modalidad de la bolsa NATURA  se trabaja con tela de saco, puntillas y la maravillosa Mirabelle, cosiendo botones y muy fácil de hacer. Dificultad muy baja !!
La modalidad de la bolsa MARINERA se trabaja con la troqueladora big shot y se forra un botón con la máquina de forrar botones, para el ojo. Coseremos o pegaremos el pez en la bolsa. Dificultad baja !!
La modalidad de la bolsa FLOWER POWER, se realiza con la troqueladora big shot y fieltro. Se pueden coser las flores en la bolsa o se pueden pegar. Dificultad muy baja !!
No puedes faltar- inscripciones en la tienda

http://www.9clics.cat/llar/mobles-decoracio/teixits-bascompte

http://www.9clics.cat/oci-cultura-espectacles/festes-populars-fires-i-mercats/gimcana-arts-a-craft-vic