DESCRIPCIÓ:

El #IkatFromMallorca és l’autèntica tela mallorquina, que s’elabora mitjançant una tècnica mil·lenària, coneguda en els seus països d’origen com ikat o ikkat, i que va viatjar d’orient fins a la Mediterrània a través de la ruta de la seda. A Mallorca també se la coneix com “roba de llengües”, en referència als motius geomètrics tan característics de l’illa.

Els ikats recullen tota l’essència de l’estil de vida mediterrani i de la seva forma d’entendre la vida: més senzilla, alegre i natural.

Els dissenys s’inspiren en la bellesa de les formes de la Serra de Tramuntana, i l’energia dels seus colors evoca el mar, en tots els seus matisos de blau, i la llum única de la Mediterrània, que esculpeix els paisatges, marca el ritme de les seves habitants i el clima que afavoreix un estil de vida a l’aire lliure i una forta connexió amb la natura.

Els productes locals i les fibres naturals són imprescindibles en els #IkatFromMallorca, que estan fets amb cotó i lli. Calidesa i durabilitat entre altres qualitats, que converteixen aquests materials en teles versàtils amb múltiples aplicacions: decoració, tapisseria o fins i tot moda.

Els #IkatFromMallorca es fabriquen seguint un procediment de tenyit artesanal, que és determinant perquè conservin les peculiaritats que el fan indistingible:

  1. Les vores difuminats dels seus motius, ja que durant el tenyit, el tint s’estén pels fils sota el lligam, creant l’efecte de flama. Aquesta part del procés a l’ésser manual, fa que cada tela sigui irrepetible i tingui l’encant de l’imperfecte.
  2. Els dissenys són idèntics en ambdues cares de la tela.

MIDES:

  • Amplada: 150cm
  • Llargada: 50cm

IMPORTANT:

  • Les teles es venen amb trams de 50cm.
  • El preu del producte és per una unitat de les mides indicades a la part superior.
  • Si es demana més d’una unitat, es servirà en una sola peça.
  • El color del producte pot diferir del que es veu a la fotografia.
  • Alguns productes tenen una tirada limitada, la qual cosa ens pot provocar a vegades un problema en el seu subministrament. Si és el cas i la comanda ja està feta ens posarem en contacte amb vosaltres per solucionar-ho.