Benvinguts a Teixits Bascompte

Teixits Bascompte és una botiga dedicada al món de la moda des de fa més de 50 anys…

Tenim gran assortits de teixits i accessoris de patchwork, Kits per poder-vos fer vosaltres mateixes una bossa, una manta, un barret o moltes coses més…

Tenim una gran varietat de robes de PATCHWORK i un TALLER on podeu venir a passar una bona estona tot aprenent la tècnica del patchwork i d’altres manualitats.

Tambe tenim roba de la llar ja sigui rus , manteleries, roba tècnica com solfshell , teixits de vichy , teles per disfreses de carnaval . També podeu trobar tot tipus de banderes: senyeres, estalades, FCB, RC E i molt més….

És una prolongació de la botiga de Teixits Bascompte.

Va néixer el 31 de desembre 2016 però amb l’experiència de 50 anys.

Oferim gran assortit de teixits d’última moda: fil, creps, llanes, cotons… Així com la confecció a mida de qualsevol tipus de peça: vestits de NÚVIA o d’acompanyant, peces per al dia a dia, També us oferim la possibilitat de fer tallers de costura bàsica, costura de seguiment o simplement fer arranjaments assessorat tot per una modista Professional.

Tenim una gran varietat de robes de PATCHWORK i un TALLER on podeu venir a passar una bona estona tot aprenent la tècnica del patchwork i d’altres manualitats.

L’experiència dels anys ens avala.

Què us oferim?

Us oferim un gran assortiment de teixits d’última moda, ja siguin fil, creps, llanes, cotons, fils, Patchwork i roba de la llar, ja sigui rus, lonetes, estovalles….
Tenim servei de modista i arrengaments. Us fem el vestit a mida tan sigui per núvia, acompanyant, com de diari, tots fets al vostre gust i pressupost.
I en època de carnaval, també fem  la  vostre disfressa mida ja sigui per grups, comparses o individuals.
Tenim un espai  pels amants de la costura i el “handmade”, un taller de Patchwork per adults i casals d’estiu, Nadal i setmana Santa per a nens.

El nostre equip

Margarita Bascompte
Margarita Bascompte
Fa uns quants anys que estic ficada en el món de les manualitats i m’agrada molt! No he parat fins que he aconseguit transformar una botiga, la dels pares dedicada al món de la moda de dona, en una altra dedicada al món del handmade. El Patchwork, el feltre, les manualitats…. son el meu món!

Pep Rovira Casassas - marit, soci i company
Pep Rovira Casassas - marit, soci i company
Fa un temps que s’ha incorporat a l’equip de Teixits Bascompte. A poc a poc ha anat aprenent el món dels teixits fins a arribar a comprendre i estimar aquest món tan ple de color i creativitat.

Carme Alabau - professora de Patchwork
Carme Alabau - professora de Patchwork
Dedicada al món del Patchwork des de fa 12 anys. Amant de la naturalesa i de la seva terra, el Ripollès. Caminant per les muntanyes d’arreu del mon pensa, crea i posa en pràctica tot allò que li ve al cap.
Sara Tubau - modista
Sara Tubau - modista
Casada i amb dues filles, viu a Prats de Lluçanès i fa mes de 30 anys que es modista. Es molt creativa, i li agrada molt convertir d’un tros de tela amb una peca única. Vestit de festa, vestit de núvia, vestits de cerimònia es el que més li agrada cosir, però s’adapta a tot el que la clienta li demana.