La Bernette 38, és el model estrella de tota la serie. Ideal per a persones creatives.
Disposa de 394 puntades, entre elles 67 decoratives, 3 alfabets i 8 tipus de traus, així com puntades útils, com ara una puntada elàstica per teles elàstiques.
L’amplada màxima de puntada és de 7 mm. Porta un pràctic regulador de velocitat, polsador star / stop. Ideal per cosir sense pedal i stop d’agulla dalt / baix. També porta funció de memòria.
una potent llum led de costura, enfilador d’agulla i talla fils automàtic i manual. Pantalla LCD per a una òptima visualització de tots els ajustos.
Estan inclosos 8 prensatelas diferents.
2 anys de garantia en tots els models.

La Bernette 38, es el modelo estrella de toda la serie.Ideal para personas creativas.
Dispone de 394 puntadas, entre ellas 67 decorativas, 3 alfabetos y 8 tipos de ojales, así como puntadas útiles, como por ejemplo una puntada elástica para telas elásticas.
La anchura máxima de puntada es de 7mm. Lleva un práctico regulador de velocidad, pulsador star/stop ideal para coser sin pedal y stop de aguja arriba/abajo. Tambien lleva función de memoria.
Ofrece una potente luz led de costura, enhebrador nde aguja y cortahilos automático y manual. Pantalla LCD para una óptima visualización de todos los ajustes.
Estan incluidos 8 prensatelas diferentes.
2 años de garantia en todos los modelos.